De Haven, locatie Hoogkerk

Binnen ons locatie ‘de Haven’ in Hoogkerk, bieden wij beschermd wonen. Hierbij is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De woonlocatie ‘de Haven’ heeft een centrale ligging binnen Hoogkerk en de stad Groningen. In de buurt zit een winkelcentrum en een aantal eetgelegenheden. Met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar en de bushaltes zijn op korte loopafstanden te vinden.

 

De woonvoorziening heeft plaats voor tien bewoners, bestaande uit:

– Drie kamers, waarbij een keuken is inbegrepen. Sanitaire voorzieningen worden gedeeld.

– Drie kamers, waarbij keuken en sanitaire voorzieningen worden gedeeld.

– Vier zelfstandige appartementen, waarbij keuken en sanitaire voorziening zijn inbegrepen.

 

Dagelijks is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt. Hulpvragen zijn uiteenlopend. Samen wordt gekeken naar passende zorg op maat.

We bieden individuele en groepsbegeleiding aan mensen van verschillende leeftijden met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of aan mensen met gedragsproblematiek.

Zelfredzaamheid staat centraal. Waar nodig bieden wij ondersteuning.

Structuur, een zinvolle daginvulling en respect zijn kernwaarden van waaruit gewerkt wordt.

 

Ons aanbod aan groepsactiviteiten is groot. Naast de dagelijkse gezamenlijke eet –en koffie momenten, is er vier keer per week de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten op de groep. Dit verschilt van sporten, tot spel en creativiteit. Het hoofddoel is gezellig met elkaar bezig zijn, elkaar helpen en leren van elkaar.

Kenmerkend is de warme en informele sfeer, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

 

Kerkstraat 4a

9745 CJ Groningen