Over Weenings Zorg en Welzijn

Weenings Zorg en Welzijn is gestart als een kleinschalige organisatie in 2011, maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een locatie in Friesland en locaties in Groningen, waar cliënten intern wonen. Daarnaast is het dienstenaanbod uitgebreid met diverse diensten.

Het cliëntenbestand bestaat uit 36 cliënten, waarvan 17 intern wonen. In Rottevalle wonen 7 cliënten en in Hoogkerk 10. Het betreft cliënten met een zorgzwaartepakket VG02 tot VG06.

De overige clienten ontvangen ambulante hulpverlening, zoals persoonlijke verzorging en begeleiding..

Voor de wooncliënten bieden wij dagbesteding in de vorm van het uitvoeren van klussen bij cliënten van de organisatie of bij buurtbewoners. Tevens is ons dagbestedingsteam beschikbaar voor het (vrijwillig) uitvoeren van werkzaamheden in de wijk. Hiermee leveren de cliënten een bijdrage aan de maatschappij en is er aansluiting op de sociale infrastructuur.

De groei van de organisatie was niet mogelijk geweest, zonder gedreven en betrokken personeel. Daarnaast uiteraard ook niet zonder onze cliënten, die ons het vertrouwen hebben gegeven om hen te mogen voorzien van de zorg die ze nodig hebben.

Printsbb-beeldmerk-fc

 

Logo De Geschillencommissie